Comments

 1. Ik ben er niet echt bang voor. Ik ben over het algemee redelijk voorzichtig met wat ik op internet zet. Online profielen heb ik zo privé mogelijk staan. En zelfs daar zet ik mijn adres gegevens niet op. Vanaf welke locatie ik iets plaats heb ik altijd uit staan, dat gaat anderen niks aan.

 2. Mariska van Dasselaar says:

  Dat zijn inderdaad goede voorzorgsmaatregelen. Als je privéprofielen inderdaad afsluit voor onbekenden, scheelt dat al een hoop.

 3. Suzanne says:

  Persoonlijk vind ik het nep-account van koningin Beatrix hilarisch. Daarvan is het iedereen wel duidelijk dat het met een knipoog bedoeld is. Maar ik moet er niet aan denken dat iemand onder mijn naam van alles het wereldwijde web op slingert. En krijg het dan maar eens van internet af. Het kan je (online) reputatie heel veel schade berokken. Dus goed als er enige vorm van bescherming is.

  • Mariska van Dasselaar says:

   Ja, er bestaan inderdaad verschillende nep-accounts van mensen van het koninklijk huis waarvan iedereen weet dat het een grapje is. Ik vraag me af of dat dan ook strafbaar zou worden. Waarschijnlijk wel.

 4. Mijn facebook account werd maanden geleden gehackt en e mails gewijzigd.
  Tot op vandaag tientallen klachten naar fb , niets gebeurt.
  Mijn nieuw facebook account word steeds offline gehaald , omdat ik een valse of nepaccount zou hebben. Zelf telkens bewijs ik mijn identiteit met meest recent paspoort.