Open Coffee Nijmegen: de eerste keer

Als startende ondernemer voel ik mij soms een guppy in de zee van haaien en orka’s. Onlangs begonnen als freelance tekstschrijver, met social media en zoekmachine optimalisatie als expertises, is het tijd om bekendheid te verwerven en een naam op te bouwen.

Zakelijk netwerken op de Open Coffee Nijmegen

Zakelijk netwerkenWat is dan beter dan een netwerkbijeenkomst? Na boeiende ervaringen bij de Social Media Club Nijmegen en de Twitter-borrel van Groeipotentie.nl, kon de Open Coffee Bijeenkomst natuurlijk niet uitblijven.

Intussen begint het al te wennen om ergens in je eentje binnen te stappen en verwelkomd te worden door nieuwsgierige blikken. Niet langer word ik overspoeld door zenuwen. Ik ben namelijk net zo nieuwsgierig als zij: kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Wat doe je en hoelang ben je al ondernemer? Ik begin er plezier in te krijgen!

Visitekaartjes verzamelen

Onder het genot van een kopje koffie worden volop visitekaartjes uitgedeeld, de een nog kleurrijker dan de ander en allemaal weer een ander vakgebied: avontuurlijk reizen door de woestijn met Stichting Hadiya Reizen, op de foto bij Wilmers Fotografie of laat je catering verzorgen door De Smaakcateraar of Food for Thought. Voortaan weet ik waar ik moet wezen!
Daarnaast kun je elkaar nog op ideeën brengen en tips uitwisselen over ondernemen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Wil jij ook naar de Open Coffee Nijmegen?

Volg Open Coffee Nijmegen dan op Twitter of bezoek de website. Tot de volgende keer!

Social Media

Volg mij op Twitter.
Bezoek mijn Facebook-pagina.
Bezoek mijn LinkedIn-profiel.