Autisme evenementen en contact

autisme evenementen en contactAutisme lotgenotencontact in Arnhem

PAS-contactdag Arnhem

Een keer per jaar organiseert PAS een contactdag in Arnhem. PAS is een organisatie gericht op volwassenen met autisme en een normale tot hoge begaafdheid. Tijdens een contactdag kun je op een ongedwongen manier contact leggen met lotgenoten onder het genot van een hapje en drankje (op eigen kosten) en eventueel de stad in gaan of een luchtje scheppen. ’s Avonds kun je samen uit eten, maar niets is verplicht.

Voor de PAS-contactdag hoef je geen lid te zijn van PAS, maar dan betaal je wel een kleine bijdrage. Bekijk de PAS-contactdagen voor meer informatie.

Krekel Autisme Coaching

Krekel Autisme Coaching organiseert een heel scala aan activiteiten voor mensen met autisme. Zo is er een AutivrouwenCafé, een AutiCafé, een spellenavond en worden er ’s zomers leuke workshops georganiseerd. Voor de meeste activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Bekijk voor meer informatie de website van Krekel Autisme Coaching.

AutiRoze

Het COC Arnhem organiseert maandelijks AutiRoze, een ontmoetingsborrel voor LHBT’ers met autisme. Ook als je twijfelt over je geaardheid kun je hier naartoe. De ontmoetingsborrel vindt plaats in De Roze Bunker. Bekijk voor meer informatie de pagina over AutiRoze

Autisme lotgenotencontact in Nijmegen

PAS-contactdag Nijmegen

Een keer per jaar organiseert PAS een contactdag in Nijmegen. PAS is een organisatie gericht op volwassenen met autisme en een normale tot hoge begaafdheid. Tijdens een contactdag kun je op een ongedwongen manier contact leggen met lotgenoten onder het genot van een hapje en drankje (op eigen kosten) en eventueel de stad in gaan of een luchtje scheppen. ’s Avonds kun je samen uit eten, maar niets is verplicht.

Voor de PAS-contactdag hoef je geen lid te zijn van PAS, maar dan betaal je wel een kleine bijdrage. Bekijk de PAS-contactdagen voor meer informatie.

PAS-gespreksgroep voor vrouwen

Voor vrouwen is er een gespreksgroep in Nijmegen. De gespreksgroep komt maandelijks samen in een rustige gelegenheid, waar je iets kunt eten en drinken. Ga voor meer informatie naar de pagina gespreksgroepen van PAS.

MEE Vriendenkring Nijmegen

De MEE Vriendenkring bestaat uit verschillende kringen voor mensen met autisme die op zoek zijn naar vriendschap. Na aanmelding word je in een kring geplaatst met mensen met soortgelijke interesses, waarna er data worden geprikt voor activiteiten. Per groep is er een begeleider aanwezig. Lees meer over de MEE Vriendenkring Nijmegen.

StAAA Nijmegen

Steunpunt A.S.S., A.D.H.D. & A.D.D. is een beweging ‘voor en door’ deze groep jongvolwassenen. Elke woensdagavond organiseren zij een activiteit. Ga voor het actuele programma en meer informatie naar de website van StAAA Nijmegen.