De Gevleugelde Vrouw

De Gevleugelde VrouwOp tienjarige leeftijd steelt Catherine een bijzondere ring van zeeman Thomas West: de gevleugelde vrouw. Wist ze toen maar hoezeer de ring haar leven zou bepalen! Voor Catherine staat de gevleugelde vrouw voor vrijheid: een leven weg van Port Royal, van de meiden die haar treiteren en de restricties van vrouwen in de zeventiende eeuw. Kon ze maar naar zee gaan, maar als ze opgroeit en verloofd raakt is ze aan land gebonden.

Plotseling valt Catherines leven in duigen en gaat ze op zoek naar haar vader op zee. Op het gevaarlijke eiland Tortuga ontdekt ze dat de gevleugelde vrouw door zeelui wordt gezocht, omdat men gelooft dat de drager eeuwige voorspoed op zee krijgt. Vastberaden om haar vader te vinden, verzint Catherine een plan, waarbij de gevleugelde vrouw een beslissende rol speelt.
Gratis downloaden

Taal: Nederlands

Genre: historische roman

Formaat: ePub

Download hier het gratis e-book als ePub

Download hier het gratis e-book als PDF

Waarom gratis?

Misschien vraag je je af waarom ik mijn historische roman, waar ik jaren hard aan gewerkt heb, als gratis e-book aanbied en niet via een uitgever. Ik moet zeggen dat het gratis aanbieden ook wel een drempel was, waar ik uiteindelijk overheen gestapt ben. Ik vroeg mij af: waarom heb ik dit boek geschreven? Om gelezen te worden! En eigenlijk door iedereen die van spannende, historische romans houdt. In plaats van te ploeteren om een uitgever te vinden, ben ik mijn eigen uitgever. Veel leesplezier!